Daikin - Stylish

Barve: 
1.812,92 - 2.188,68€
Stylish združuje odličen dizajn in tehnologijo, s katero lahko dosežete celovito klimatsko rešitev za kateri koli zaprt prostor. S samo 189 mm debeline je Stylish najtanjša stenska enota na trgu, ki uporablja inovativne funkcije za doseganje najboljšega udobja, energijske učinkovitosti, zanesljivosti in nadzora.
POVPRAŠEVAJE

Dodatne informacije o produktu

Črpajoč navdih pri svojih predhodnicah, Daikin Emuri in Ururu Sarari, je klimatska naprava Stylish za svoj inovativni izgled in funkcionalnost prejela nagrado Good Design Award. Ta nagrada je tudi priznanje klimatski napravi Stylish za njeno sposobnost doseganja novih standardov udobja in energijske varčnosti v industriji HVAC-R.
- Sezonska učinkovitost do: A+++
- Najbolj kompaktna enota v svojem razredu
- Na voljo v beli, srebrni, črni barvi ali barvi črni les (v celoti enake barve, za več informacij se obrnite na prodajalca)
- Inteligentni temperaturni senzor skupaj z novo zasnovo ventilatorja skrbi za napredne fukncije kot so: coanda efekt ter občutek kamina
- Čiščenje zraka s pomočjo izjemno napredne in učinkovite tehnologije Daikin Flash Streamer. Klimatska naprava je tako primerna tudi za ljudi, ki imajo težave z dihali.
- Wi-Fi vmesnik že vgrajen v notranjo enoto
- Skoraj neslišno delovanje (najnižji zvočni tlak samo 19dBA)
cross-circle