Daikin - Altherma 3

Barve: 
6.825,00 - 8.614,00€
Daikin je prvi proizvajalec na svetu, ki uvaja v prodajo toplotne črpalke in klimatske naprave, opremljene z R-32. Z nižjim potencialom globalnega segrevanja (GWP) je R-32 po zmogljivosti ekvivalentno standardnim hladilnim sredstvom, vendar dosega višjo energetsko učinkovitost in nižje emisije CO2.
POVPRAŠEVAJE

Dodatne informacije o produktu

Z novo generacijo toplotnih črpalk je Japonsko podjetje Daikin naredilo še korak naprej na področju ogrevanja. Tehnologija Bluevolution kombinira izredno učinkovite kompresorje, s hladilnim sredstvom prihodnosti: R32. Naprava zagotavlja izhodne temperature ogrevanja do 65°C, zato je hkrati primerna za radiatorje in za talno ogrevanje, pri tem pa ohranja svojo znano odpornost proti nizkim temperaturam do -25°C. Toplotna črpalke je zelo zmogljiva, preprosta za uporabo, vgradnjo in za zagon. Razred sezonske učinkovitosti ima vse do A+++ ter je na voljo z močmi 4, 6 in 8 kW.
- Najboljše sezonske učinkovitosti zagotavljajo največje prihranke pri obratovalnih stroških.
- Razred sezonske učinkovitosti do A+++ in učinkovito ogrevanje z vrednostjo COP kar 5,1 (pri 7°C/35°C), učinkovita proizvodnja gospodinjske tople vode z vrednostjo COP 3,3 (EN16147).
- Odlična rešitev za novogradnje, pa tudi za nizkoenergijske hiše. Izhodna temperatura vode lahko znaša do 65°C, tako da je to odlična izbira tudi za adaptacije.
- Zagotovljeno učinkovito in zanesljivo delovanje tudi pri temperaturah do –25 °C.
- Za pokritje vseh možnih načinov uporabe so toplotne črpalke Daikin Altherma 3 na voljo z dvema različnima notranjima enotama.
- Preprosta vgradnja zagon in upravljanje naprave, ki je možno tudi na daljavo z aplikacijo Daikin Online Controller.
cross-circle